BMC Swiss Racing !

Innovatie is de standaard bij BMC. Het merk ontwikkelt de meest technische fietsen met tal van slimme oplossingen. Stijfheid en comfort zijn in een perfecte combinatie terug te vinden in alle modellen. Neem de Teammachine SLR, een super strakke wegracer die maar blijft winnen. Een performance bike waarmee ieder zijn grenzen verlegt. BMC bouwt met de Teammachine de Teammachine Masterpiece  (check even het linkje dit is heel vet!) wat zonder twijfel het hoogwaardigste raceframe op de markt is. BMC heeft een breed aanbod Teammachine SLR modellen en biedt deze ook aan als frame-set waarmee we de perfecte Teammachine op maat voor je kunnen bouwen.

Pinarello

Als we het over exclusief hebben dan hebben we het uiteraard over Pinarello. Het Italiaanse paard waarvan velen van ons een glimlach op het gezicht krijgen. De Italiaanse performance bikes van Pinarello onderscheiden zich in design en maken super snelle racers die goed zijn voor een tal van overwinningen. Etappe Cycle Center is een van de exclusieve Pinarello dealers in ons land. We bouwen met Pinarello de meest exclusieve fietsen waarbij de wens van de consument centraal staat.

Ben jij op zoek naar een van de prachtige modellen van Pinarello? Dan ben je bij Etappe Cycle Center op het juiste adres. Laat ons je adviseren bij de aanschaf en of bouw van jouw nieuwe Pinarello.

Factor Bikes

Wil jij je grenzen verleggen? Factor is een van de snelstgroeiende High-end  fietsmerken. Het merk ontwikkelt hoogwaardige carbon fietsen die gebouwd zijn om te winnen. Ben je op zoek naar de Next Level dan is Factor het merk dat je moet hebben.

Bouw met Etappe Cycle Center jouw custom winnaar. Etappe CC levert maatwerk, we adviseren je bij het maken van de juiste keuzes. Schakelsystemen, tandwielverhoudingen, bandenbreedte en profielen, welke wielen passen het best bij het geheel?. Dit zijn veel voorkomende vragen van onze klanten. We hebben de ervaring en kennis in huis om je hierbij te adviseren zodat je de juiste keuzes maakt bij de bouw van jouw nieuwe bike.

Alles begint bij maatwerk met bikefitting. Eerst willen we weten welke framemaat, stuurpenlengte en stuurbreedte het beste bij je past. Op deze manier kunnen we materiaal en renner het beste op elkaar afstemmen.

Scott

Scott staat voor veel mensen bekend als een van de beste mountainbikebouwer. Nino Schurter, een van de allersnelste mountainbikers, wist op de Scott Scale en de Spark wereldkampioenschappen en de olympische op zijn naam te schrijven. Verder is Scott sponsor van het bekende DSM wielerteam waar de renners op de Scott Addict RC en de Scott Foil RC modellen rijden. Scott heeft met hun brede aanbod aan racefietsen (Scott Addict RC Endurance, Scott Addict, Scott Aero en Scott Foil RC) de fiets die bij jou past!