Racefietsen

Techniek en kracht brengen je naar een nieuw niveau

Etappe CC – Expert in racefietsen

Wielrennen is voor velen een heerlijke en toegankelijke sport. Racefietsen zijn in de eerste plaats natuurlijk gemaakt om zo hard mogelijk mee te kunnen rijden maar emoties spelen minstens een net zo belangrijke rol bij de aanschaf van een nieuwe fiets.

De keuzes die u maakt bij de aanschaf van een racefiets bepalen voor een groot deel het uiteindelijke fietsgenot. Goed advies en kwaliteit zijn dus erg belangrijk bij de aanschaf van een nieuwe racefiets.

Zowel beginnende wielrenners als professionele wedstrijdrijders kunnen bij Etappe CC aankloppen voor de volgende stap in hun wielrenavontuur. Onze experts staan voor u klaar om u vakkundig en eerlijk advies te geven afgestemd op uw persoonlijke behoeften.

 

Geen concessies bij de aanschaf van een nieuwe racefiets.

Naast de verkoop van collectiefietsen bieden we de mogelijkheid om zelf een fiets naar wens samen te stellen.  Specifieke wensen bij de aanschaf van een nieuwe racefiets bijvoorbeeld elektrisch schakelen met carbon flippers, lichtgewicht aerodynamische carbon wielen, custom paint of opzoek naar een specifieke houding op uw de fiets.  Wij bouwen de fiets zoals u die wilt.

Custombuild programma: BMC, Factor, Invence.

Heeft u echter geen flauw idee welk type racefiets of merk uw voorkeur heeft? er zijn verschillende type racefietsen voor verschillende type gebruikt. wil je altijd de snelste zijn hou je van racen en dus achterom kijken waar de concurrentie blijft of lekker doortrappen op een meer comfortabele recesfiets. de oplossingen zijn er en wij hebben ze voor je.

laat Etappe je helpen met het vinden van de beste best passende oplossing. Maak een proefrit op de verschillende type racefietsen en ervaar de verschillen.

BMC

CUBE

TITICI

Onze racefiets merken