E-BIKES

Bij Etappe CC hebben we een leuk assortiment aan e-bikes van merken als Advanced, BMC en Moustache.

Moustache Lundi 27, het nieuwe icoon!

Er gaat niets boven je week beginnen met een glimlach op je gezicht achter het stuur van de Lundi 27.1. Zo plezierig om mee te rijden, ultranatuurlijk, stil en energiezuinig.
Praktisch dankzij de geïntegreerde accu en nog makkelijker in dagelijks gebruik. In slechts enkele seconden en met één klik bevestig je een mandje, fietstassen of babyzitje op onze nieuwe bagagedrager die compatibel is met QL3 en MIK HD.

Model : Lundi 27

Frame : Lundi 27 met lage instap, 6061 T4-T6 legering, hydrogevormde en geëxtrudeerde triple cavity buizen voor optimale stijfheid. Exclusieve integratie van de Bosch PowerTube-accu (verticaal), geïntegreerde kabels

Prijs vanaf : 2999.- Euro

Moustache Samedi 27 Xroad 7

Met zijn stevige frame met ingebouwde Bosch 625 Wh PowerTube-accu, de Bosch Performance Line CX-motor, een hoogwaardige vork en een Dropper-zadelpen met 75 mm veerweg is de Xroad 7 krachtig en is het comfort zo hoog als de prestaties! Perfect uitgerust met accessoires zoals een bagagerek dat compatibel is met QL3 en MIK-bevestigingen, krachtige lichten voor- en achteraan, maar in de eerste plaats de Bosch Nyon-computer, met touchscreen en uitgerust met Bluetooth: de Xroad 7 overtreft al uw verwachtingen en voorziet in al uw behoeften voor dagdagelijks gebruik en op vakantie!
In de Open-versie is de bovenbuis verlaagd voor meer standoverhoogte en een betere toegankelijkheid.
Specificaties

Model : Xroad 1

Frame : Xroad, 6061 T4-T6 Aluminium, hydrogevormde buizen met verschillende dikte, Bosch PowerTube-accu geïntegreerd (verticaal), geïntegreerde kabeldoorvoering

Prijs vanaf: 2799.- Euro

ADVANCED RECO ONE

EERSTE KLIMAAT NEUTRALE E-BIKE MERK IN 2025 ADVANCED EBIKE NEEMT VOORTOUW IN CIRCULAIR ONDERNEMEN

Is het toeval dat een jong Duits merk in korte tijd een vaste waarde werd onder de premium e-bike merken? Is het toevallig dat dit merk al zoveel nationale en internationale awards en vergelijkingstest won? Nee.

ADVANCED EBIKE dankt haar verworven positie aan eigentijds en innovatief ondernemerschap. Het merk neemt nu ook het voortouw in duurzaam ondernemen en pakt daarmee haar verantwoordelijkheid in een sterk groeiende markt. Dat gaat veel verder dan het leveren van duurzaam rijdende e-bikes. ADVANCED EBIKE wil in 2025 het eerste klimaatneutrale e-bike merk zijn, gebaseerd op een volledig circulair model. De award winnende RECO-frametechnologie is daarin een belangrijke, eerste stap.

RECO. Revolutie in framebouw

Het merendeel van alle bestaande fietsframes is van staal en wordt in Azië geproduceerd. Dat gaat gepaard met een zeer hoog energieverbruik en sterk vervuilende logistieke kilometers. RECO is het eerste 100% recyclebare kunststof e-bike frame. De productie ervan verloopt via een geavanceerd spuitgietproces, met 68% minder CO2 uitstoot ten opzichte van een aluminium frame. De frames bestaan voor 40% uit gerecyclede koolstofvezels, afkomstig uit de automobielindustrie. Productie vindt lokaal in Duitsland plaats en dus niet in het Verre Oosten. De veel kortere logistieke lijnen leveren ook een forse besparing in CO2-uitstoot op. RECO-frames doen kwalitatief op geen enkel punt onder voor aluminium versies. Ze zijn TUV-gekeurd, genieten 30 jaar garantie en blijken bovendien buitengewone geluids- en schokabsorberende eigenschappen te bezitten. Ook ontsierende lasnaden behoren met RECO tot het verleden. Aan het einde van hun levenscyclus worden de frames volledig gerecycled en vormen ze de basis voor nieuwe RECO-frames. RECO kreeg in 2022 zowel een IF Design Award als een Rai Innovatie Award toegewezen.

Made in Germany

ADVANCED EBIKE voorziet op middellange termijn een productie van 100.000 RECO-frames per jaar, gebaseerd op vijf verschillende modellen. Daartoe wordt in de haven van Offenbach (Duitsland) een volledig nieuwe en uiterst moderne productiefaciliteit gebouwd, die in het tweede kwartaal van 2023 in bedrijf gaat. Met een state-of-the-art opslag- en productiecontrole en een volledig zelfvoorzienend energieconcept.

Ook toeleveranciers betrekken

Duurzaam ondernemen is de optelsom van vele grote en kleine maatregelen. Daarom krijgt naast het frame ook de productie van componenten van ADVANCED EBIKE een circulair karakter. Dat gebeurt met het deels zelf CO2-vriendelijk produceren van deze componenten en via het stellen van duurzame randvoorwaarden aan toeleveranciers.

ADVANCED TOUR & TREKKING

BLIJF UITDAGEN.

Beleef de natuur in de ware zin van het woord. Versterk bij elke pedaaltrap het gevoel van vrijheid in velden en bossen: met de trekkingmodellen rijd je altijd voorop.

Echte allrounders: met brede profielbanden met noppen kunnen de modellen elke ondergrond met gemak aan en bieden ze altijd de best mogelijke grip. De krachtige motor stuwt de fiets zelfverzekerd voort, zelfs bij heuvelachtige uitstapjes, en de schijfremmen garanderen een snelle stop bij de afdaling. Perfect voor elk recreatief avontuur.

 • Motor met 85 Nm
 • Performance naafversnelling of derailleurversnelling
 • Ketting- en riemaandrijvingen
 • 500, 625 of 750 Wh accu
 • Actieve, comfortabele zithouding
 • Wave, Mixed en Diamant-frames

BMC 257 AMP AL ONE

 • Bosch Performance Line CX Drive Unit, 625 Wh PowerTube Battery, Kiox Display
  ICS MTT x Redshift Suspension Stem – Integrated Cockpit Design
  Shimano Alfine 8
 • €5,699.00

BMC 257 AMP AL TWO

Bosch Performance Line CX Drive Unit, 625 Wh PowerTube Battery, Kiox Display
ICS MTT x Redshift Suspension Stem – Integrated Cockpit Design
SHIMANO Deore 12 spd
€5,299.00

BMC Roadmachine 01 AMP X

ONE

TQ-HPR50 Drive Unit
SRAM FORCE XPLR eTap AXS
Pirelli Cinturato Gravel H, 35mm
€8,499.00

BMC Roadmachine AMP TWO & THREE

Two:
SRAM RIVAL eTap AXS Drivetrain
XRD-522 Wheelset
Mahle X20 Ultracompact Sport Hub Drive Unit
€6,999.00
Three:
SHIMANO 105 Drivetrain
XRD-522 Wheelset
Mahle X20 Ultracompact Sport Hub Drive Unit
€5,999.00

BMC Fourstroke AMP LT THREE

TQ-HPR50 Drive Unit
Shimano SLX 12 spd Drivetrain
RockShox SID RL Fork / RockShox SIDLuxe Select+ Shock
€6,899.00

BMC Fourstroke AMP LT TWO

TQ-HPR50 Drive Unit
Shimano XT 12 spd Drivetrain
RockShox SID SL Select+ Fork / RockShox SIDLuxe Select+ Shock
€7,999.00